top of page
ariezw.JPG

DOE JE MEE?

De fotogeuzen is de verzamelnaam voor een aantal Waterlandse fotografen, die met hun camera op allerlei festiviteiten en evenementen in Waterland te vinden zijn. Zij maken de meest mooie verslagen en toonden (en tonen) die vervolgens op diverse sociale media. Wat zou het echter mooi zijn als al die prachtige Waterlandse foto-impressies bovendien op één plek verzameld en getoond kan worden. En dat kan, hier op de website!

De naam Fotogeus is ontstaan toen besloten werd om in 2023 de overwinning van de Geuzen op de Spanjaarden tijdens de Slag op de Zuiderzee in Monnickendam uitbundig te vieren. Wat zou het geweldig zijn om op deze website een heel uitvoerig fotoverslag, gemaakt door een flink aantal Waterlandse fotografen, van dit grootse evenement te laten zien!

Kom op Waterlandse fotograaf, meld je aan voor verdere informatie en word ook een trotse FOTOGEUS!

AANLEIDING

Wijzelf zijn ook fotografen die graag en veelvuldig diverse evenementen en activiteiten in het mooie Waterland fotograferen en vervolgens op diverse sociale media presenteren. Ook een aantal andere fotocollega's doen hetzelfde en dan krijg je af en toe dat bijvoorbeeld op dezelfde Facebookpagina meerdere fotografen hun werk van hetzelfde evenement presenteren. Niets mis mee en laten we vooral dit blijven doen. Na korte tijd verdwijnen de fotoreportages uit beeld om nooit meer terug te zien en dat ik eigenlijk best zonde!

DE OPLOSSING

Maar zo hoeft het niet te zijn als de fotograaf zijn/haar foto's van Waterland via onze website presenteert. Je maakt zelf via MyAlbum het fotoalbum zoals je zelf wilt en als een en ander klaar is geef je de link waar het album te zien is aan ons door. Wij maken vervolgens op onze website een korte omschrijving van het album en maken hier een link naar toe. Uiteraard vermelden we ook je naam.
Voila, je foto's zijn langdurig makkelijk te bekijken en jij mag je trots Fotogeus noemen.

 

Contact

Schroom niet en stuur ons je bericht via het contactformulier op deze website of per mail.

bottom of page